Zastanawia mnie fakt, czy SK wypuściła na rynek oryginalny uchwyt do telefonu montowany do O.1. Wdzięczny będę za jakieś zdjęcie tego cacka, jeśli to nie jest coś w stylu Yeti
djczas, Stasiu,chyba chodzi o ori uchwyt w kolorze tapicerki mocowany w okolicach schowka.Dopiero do niego mocowało się uchwyt dedykowany do telefonu.Odbywało się to bez dziurawienia tapicerki.Jak go ostatnio widziałem kosztował 140 zł,ale to było dawno.
Macherstudio, jeśli tego potrzebujesz, to mam taki sprzęt do sprzedania, ale dopiero jak zrobi się ciepło - muszę najpierw to coś wyjąć z auta. A w komplecie będzie oryginalny uchwyt (jeśli się nie myję z logo skody), baza pod Nokię (nie wiem niestety jaki model), mikrofon, głośnik, antena. Nie wiem, czy sprawne, bo nie sprawdzałem, ale będę chciał to sprzedać...
A montowane jest to (uchwyt) na wysokości radia i jest w kolorze szarym...
JanuszSz, to jest własnie ta konsola ma dwa ocienie czarny i jasny jak w laurinie z tyłu jest taka blaszka a z przodu przykręca sie do panelu ogrzewanai pod plastikiem lub panelu climatronika
dokladnie tak mam gdzies nawet taka nowa nieuzywana jak by ktos chcial
Machersudio, polecam ci uchwyty (konsole) produkowane przez firmę Herisson (sam zakupiłem uchwyt do tel. tej formy do mojej O II). Uchyty są świetnie wykonane, mocuje sie je BEZ jakiegokolwiek dziurawienia deski (za pomocą blaszek wsuwanych pod tapicerke ub z wykorzystaniem oryginalnych śrubek w aucie). Dostępne są w ponad 20 kolorach tapicerki i wykonane są z naturalnej skóry - napewno dobierzesz idealny kolor do Twojej tapicerki
Ja zaplacilem 149 zł dostepne są na allegro i sprzesaje je firma R2Invest o ile pamietam jest ona z Wroclawia.
Naprawdę polecam
Komentarz